Prijsvoorbehoud - News

per 1 juli 2021

Gepubliceerd op: donderdag 1 juli 2021

Door: KG

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat de producten, welke vanaf onze eigen productielijnen komen, momenteel te maken hebben met langere levertijden dan u in de afgelopen jaren van ons gewend bent. Door de toegenomen vraag naar door ons geproduceerde producten kan het voorkomen dat wij langere levertijden moeten aanhouden.

 

Schaarste en stijgende prijzen

Naast de langere levertijd zijn we tot nu toe prima in staat om aan de vraag te voldoen, ondanks de schaarste die dreigt te ontstaan in de beschikbaarheid van grondstoffen. Als extra uitdagend element komt daar de fluctuerende prijzen van grondstoffen bovenop, wat maakt dat we genoodzaakt zijn om deze maatregel door te voeren. GebuVolco is altijd op zoek naar de meest gunstige prijs voor u, daarom ontkomen we er niet aan om een prijsvoorbehoud te maken.

 

Prijsvoorbehoud vanaf 1 juli 2021

Vanaf heden, 1 juli 2021, geldt dat op alle lopende offertes, wij ons het recht voorbehouden bij sterk fluctuerende grondstoftarieven, onze prijzen alsnog aan te passen. U heeft dan uiteraard ook de keuze om de order alsnog niet te plaatsen. U zult begrijpen dat deze unieke situatie ons dwingt deze bijzondere maatregelen te nemen en zullen deze laten gelden zolang dit nodig is.

 

Lopende orders

Vanaf heden zal dit bij iedere nieuwe aanbieding ook met u worden gecommuniceerd. Op lopende orders geldt de aan u bevestigde prijs en daar wijzigt niets.