QZ Fasteners

Onder het merk QZ brengt GebuVolco al vele jaren een breed en veelzijdig assortiment bevestigingsartikelen van professionele kwaliteit op de markt. Alle QZ producten komen al jarenlang van dezelfde gerenommeerde leveranciers en worden toegepast in vele marktgebieden zoals bouw, industrie en installatie. Via diverse kanalen vinden de QZ artikelen hun weg in de markt, zowel in Nederland als ook in vele andere Europese landen. Vanaf begin 2014 worden alle QZ producten uit Azië alleen nog geleverd met een chroomvrije zinkbehandeling omdat binnen enkele jaren het chroom-6 zink niet meer gebruikt zal worden.

 

Doos concept

Recentelijk is het doos-concept waarin alle QZ artikelen worden verpakt aan de tegenwoordige eisen en gebruiken aangepast. Hierbij was presentatie in het winkelschap mede door duidelijke en overzichtelijke labels prioriteit. Zo is gekozen voor een stevige kartonnen verpakking in een 9-tal modulair opgebouwde doosmaten. De dozen zijn er in 2 breedtes (60 en 90 mm), 3 hoogtes (60, 75 en 90 mm) en diverse lengtes (oplopend van 80 t/m 300 mm). Alle QZ schroeven worden in dozen met kiepklep geleverd en de spanhulzen in een 3-tal dozen van 90 mm breed met bovensluiting. De kleinverpakkingen hebben veelal een inhoud van 200 stuks maar bij de langere en dikkere maten kan dat ook 100, 50 of zelfs 25 zijn. Deze worden in overdozen van 6, 8, 10, 20 en 30 stuks geleverd al naar gelang de populariteit en/of het maximale totaalgewicht van 15 kg. Hierdoor voldoen de verpakkingen aan de geldende Arbo-voorschriften.

 

Alle QZ spaanplaatschroeven en snelbouwschroeven hebben onder EN 14592 en EN 14566 een CE markering, ook de RVS-series. Middels DoP / prestatieverklaringen kunt u alle gegevens vinden die bij de betreffende artikelen van toepassing zijn. De Rijksoverheid toetst en bewaakt alle door de Europese Unie voorgeschreven CE markeringen.