Spaanplaatschroeven platkop Torx (staal gehard verzinkt) Silvermate

Silvermate schroeven Torx | Silvermate Screws Torx | Silvermate Schrauben Torx | Vis Silvermate Torx

Spaanplaatschroeven platkop Torx (staal gehard verzinkt) Silvermate

Artikelnummer:
814.50060.1022
Typenummer:
814
Artikel GTIN:
8712543650155
De SilverMate Next generation schroeven hebben voor elke lengte en diameter, als unieke schroef in de markt, een eigen optimale spoed en specifieke kenmerken die licht of juist zwaar zijn aangebracht.

Korte schroeven hebben juist een kleinere spoed om daarmee een hoge uittrekwaarde te bereiken. De langere schroeven, vanaf 60mm tot 200mm, zijn voorzien van een steeds groter wordende spoed, waardoor deze schroeven sneller in kunnen draaien. De huidige schroeftollen worden steeds sterker en sneller indraaien bespaart veel tijd.

De focus van de SilverMate Next generation is gericht op 4 eigenschappen die minstens gelijk zijn aan de bekendste A-merken:

1) Met geringe aanzetdruk gaat de SilverMate Next generation schroef vanaf de eerste omwentelingen in het hout. Met name bij schroeven met een type 17 freespunt is daar vaak veel meer druk voor nodig.
2) SilverMate Next generation schroeven breken duidelijk minder snel af bij hoge schroeftol belasting. Diameter 4.0, 4.5 en 5.0 zijn versterkt.
3) SilverMate Next generation schroeven draaien merkbaar lichter in dan bijna alle andere merken die in de markt te koop zijn. Vooral bij de langere maten in 5.0 en 6.0 diameter is de indraaiweerstand 25-30 % lager.
4) SilverMate Next generation schroeven hebben door de speciale milling thread bij de punt, een laag splijtrisico wanneer de schroef nabij het kopse einde van een plank of lat wordt gebruikt.

Tot slot is bij de SilverMate Next generation een wijziging in de verpakking doorgevoerd. De vertrouwde doos is gelijk gebleven, maar heeft nu geen kijkvenster meer zodat er bij afvalscheiding geen plastic meer in verwerkt is.
d 5.0 mm
L 60 mm
L1 - mm
Uitvoering voldraad
Aandrijving TX-20
Verpakking doos
Kopvorm platkop
Materiaal/oppervlakte behandeling staal gehard verzinkt
VPE 200 st
Aantal per overdoos 2000 st