Vlonderschroeven Torx (RVS 410) NEUTRAAL

Vlonderschroeven | Decking screws | Terrassenschrauben | Vis pour lames de terrasse

Vlonderschroeven Torx (RVS 410) NEUTRAAL

Artikelnummer:
327.50080.9422
Typenummer:
327
Artikel GTIN:
8712543056414
Vlonderschroeven, ook wel hardhoutschroeven genoemd, zijn speciaal ontworpen voor de secure bevestiging en montage van hardhout, zoals bij de constructie van vlonders, boeiboorden, balustrades en steigers.

Onze vlonderschroeven zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal AISI 410 kwaliteit. Wat maakt onze vlonderschroeven zo uniek? Het draait allemaal om de zorgvuldige selectie van materialen en de innovatieve constructie. Onze schroeven worden gefabriceerd met behulp van een speciale legering die net iets zachter is dan andere RVS-opties op de markt. Dit subtiele verschil leidt tot een essentieel voordeel: buigzaamheid. Terwijl harder materiaal vaak vatbaar is voor broosheid en breuk, bieden onze schroeven de ideale balans tussen sterkte en flexibiliteit. Hierdoor kunnen ze zonder moeite de spanningen en belastingen weerstaan die vaak gepaard gaan met houten constructies. Kies daarom voor de betrouwbaarheid van onze vlonderschroeven AISI 410!

Onze vlonderschroef is zo ontworpen dat voorboren in de meeste gevallen niet noodzakelijk is. De voorsnijpunt van de schroef vergemakkelijkt het penetreren van het hout zonder splijten. Desondanks wordt voor hardhout een voorboren wel aanbevolen voor het optimale resultaat. De schroef is uitgerust met schachtribben onder de kop, die voorkomen dat het hout te veel wordt samengedrukt en de schroef onder te hoge spanning komt te staan. Onze vlonderschroeven zijn uitgerust met een Torx (TX) aandrijving. De voordelen van een Torx aandrijving zijn talrijk: een verbeterde krachtoverbrenging tussen gereedschap en schroef, en een verminderde kans dat het gereedschap uit de schroef glijdt. Dit resulteert in een vlotte en effectieve montage.

Wanneer u kiest voor onze vlonderschroeven, kiest u voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Geef uw project de stevigheid die het verdient. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil.
d 5.0 mm
L 80 mm
L1 48 mm
Aandrijving TX-25
Materiaal/oppervlakte behandeling RVS 410
Verpakking doos
Kopvorm smalle kop
VPE 200 st
Aantal per overdoos 2000 st