Zelfborende schroeven trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) NEUTRAAL

Zelfborende schroeven trompetkop | Selfdrilling screws selfdrilling bugle head | Selbstbohrende Schrauben Trompetenkopf | Vis autoforantes tête trompette

Zelfborende schroeven trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) NEUTRAAL

Artikelnummer:
348.35045.1422
Typenummer:
348
Artikel GTIN:
8712543065942
Voor het verbinden van zwaardere metal stud constructies met gipsplaten zijn dit de aangewezen schroeven. Metal Stud profielen vormen de basis voor scheidingswanden en plafonds. De profielen zijn gevormd uit verzinkt staal. Voor profielen met een dikte tot 0.8 mm zijn gipsschroeven zonder boorpunt te gebruiken.

Vanaf 0.8mm t/m 3 mm profieldikte zijn onze zelfborende gipsplaatschroeven de enige juiste oplossing. Boren, draadsnijden en inschroeven in 1 bewerking, zodoende kost het u aanzienlijk minder tijd en moeite. De schroef heeft een Phillips PH-2 aansluiting, ook wel kruiskop genoemd. De gipsplaat schroef, ook wel snelbouwschroef genaamd, is een zwart gefosfateerde schroef die voorzien is van een trompetkop om beschadiging van de gipsplaat te voorkomen. Deze gipsplaat schroef is voorzien van een fijne draad waardoor deze geschikt is voor bevestiging van de gipsplaat op dikkere metal stud profielen. De geharde boorpunt van de gipsschroeven boort moeiteloos door dikkere metalen profielen.

Toepassing
Montage van gipsplaten op dikkere metal stud profielen
Voor binnen gebruik
d 3.5 mm
L 45 mm
Materiaal/oppervlakte behandeling staal gehard gefosfateerd
Verpakking doos
Aandrijving PH-2
Kopvorm trompetkop
VPE 200 st
Aantal per overdoos 6000 st
Fosfaatkleur zwart